၀က္အူမ ဆီခ်က္ေခါက္ဆြဲ

၀က္အူမ ဆီခ်က္ေခါက္ဆြဲ

Tissue ေပၚမွာ ဂ်ဳံမႈန္႕ပါေသာ ေခါက္ဆြဲမ်ားကုိ လက္နဲ႕ အသာေလး ဖြပီးမွ ေရေႏြးပြက္ပြက္ဆူထဲကုိ ထည့္လုိက္ပါ။

ေခါက္ဆြဲကဒ္ အညြန္းမွာ ၂မိနစ္ေလာက္ပဲ ေခါက္ဆြဲျပဳတ္ရုံပါပဲ။ ဒါေပမယ့္ အိမ္မွာေတာ့ ၃မိနစ္ အတိအက်ကုိ ေရေႏြးပြက္ပြက္ဆူထဲ ထည့္ျပဳတ္ပီး …

ဇကာနဲ႕ စစ္ထားလုိက္ပါ။

ၾကက္သြန္ျဖဴဆီခ်က္

တစ္ေယာက္စာ ေခါက္ဆြဲဖတ္၊ ပဲငံျပာရည္ အၾကည္ နည္းနည္း၊ ပဲငံျပာရည္ အေနာက္ နည္းနည္း၊ ဆီခ်က္၊ ဟင္းခတ္မႈန္႕၊ ဆားအနည္းငယ္၊ ၾကက္သြန္ျမိတ္ အပါအ၀င္ သုပ္ထားေသာ ဆီခ်က္ေခါက္ဆြဲ …

၀က္အူမကုိ အတြင္းအျပင္ ေရေသခ်ာေဆးပီး ဆား၊ သၾကား၊ ဟင္းခတ္မႈန္႕ နဲ႕ ႏွယ္ပီး ပဲငံျပာရည္ အၾကည္၊ ပဲငံျပာရည္ အေနာက္တုိ႕နဲ႕ပါ ထပ္ႏွယ္ေပးပီး … ၾကက္သြန္ျဖဴ၊ ဂ်င္း ဓါးျပားရုိက္၊ နာနတ္ပြင့္ နဲ႕ အုိးပူတုိက္ပီးတာနဲ႕ ၂ေရနီးပါးေလာက္ ခ်က္ပီး အသားမ်ားႏူးခါနီးမွာ ငရုတ္ေကာင္းမႈန္႕ ျဖဴးထားေသာ ၀က္အူမ …

 

Advertisements

One comment on “၀က္အူမ ဆီခ်က္ေခါက္ဆြဲ

  1. ပံုၾကည့္တာနဲ႔တင္စားခ်င္လာလို႔ အိမ္ေရာက္မွ လုပ္စားျဖစ္ေအာင္ကို လုပ္စားလိုက္ဦးမယ္။ ေက်းဇူးအထူးတင္ပါသည္။ ရွမ္းတိုင္းရင္းသားအစားအစာမ်ား အသစ္တင္ေပးပါ။ သို႔မဟုတ္ ဘယ္မွာသြားၾကည့္ႏိုင္ပါသလဲ။

Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s