၀က္ေျခေထာက္စြပ္ျပဳတ္

pork feet soup

၀က္ေျခေထာက္ေတြကုိ ေရေသခ်ာေဆးပီး ဆား၊ ဟင္းခတ္မႈန္႕ နဲ႕ ႏွယ္ေပးပီးေနာက္

ပဲငံျပာရည္ အေနာက္၊ ပဲငံျပာရည္ အၾကည္တုိ႕နဲ႕ပါ ထည့္ႏွယ္ေပးပါ။

ပီးမွ အုိးတလံုးထဲမွာ ၾကက္သြန္ျဖဴ ဓါးျပားရုိက္ ၊ ဂ်င္း ဓါးျပားရုိက္တုိ႕နဲ႕ မီးအပူေပးလုိက္ပါ။

 အသားျမဳပ္ရုံ ေရထည့္ေပးပီး မီးကုိ အလယ္နံပါတ္ေလာက္ပဲ မီးေျမးေျမးေလးနဲ႕ ခ်က္လုိက္ပါ။

အသားတံုး တ၀က္ေလာက္ အရည္ခမ္းလာရင္ ေရကုိ အသားျမဳပ္တဲ႕ထိ ေရကုိ ျပန္ထည့္ပီး ၃ ေရေလာက္ မီးေျမးေျမးနဲ႕ ခ်က္ထားတဲ႕ ၀က္ေျခေထာက္စြပ္ျပဳပ္။

စားခါးနီးမွာ ငရုတ္ေကာင္းမႈန္႕ နဲ႕ ၾကက္သြန္ျမိတ္ေလး ျဖဴးေပးပီး ၀က္ေျခေထာက္ အသားနဲ႕  ငရုတ္ဆီကုိ တုိ႕စားရင္ စားလုိ႕ ေကာင္းပါတယ္။

စြတ္ျပဳတ္အရည္က်ဲက်ဲကလည္း ေသာက္လုိ႕ ေကာင္းပါတယ္။
၀က္ေျခေထာက္က A Dong Super Market က ၀ယ္လာတာပါ။

Advertisements

Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s