ပုစြန္ကုိ ဆား အနည္းငယ္ထည့္ပီး .. ျပဳပ္ပါ။
- ပုစြန္ျပဳပ္
- ပါးပါးလွီးထားေသာ ၾကက္သြန္နီ
- ပါးပါးလွီးထားေသာ .. အေစ႕မပါ ခရမ္းခ်ဥ္သီး
- ပါးပါးလွီးထားေသာ နံနံပင္
- သံပုရာသီး
- ငရုတ္သီးစိမ္း
- ဆား
- ငံျပာရည္
- ဟင္းခတ္မႈန္႕ ( အနည္းငယ္ )
ပုစြန္သုပ္
( ခ်ဥ္၊ ငံ၊ စပ္ အရသာ )
- Boiled shrimp ( Jumbo cooked ) – 12
- Onion – 1/2, thinly sliced
- Tomato – 2, thinly sliced
- Coriander leaves and
- sliced red chili
- Fresh lemon juice
- 1tsp – salt, to taste
- 1tsp – fish sauce, to taste
ပုစြန္ကုိ mayonnaise .. ေထာပတ္သီးျဖင့္ ေနာက္တနည္း သုပ္စားလုိ႕ ရပါေသးတယ္။
- boiled shrimp ( Jumbo cooked ) – 15
- boiled egg – 2
- Mayonnaise – 1 cup
- Avocado – 1, peeled and sliced
- Cucumber – 1/2, peeled and sliced
- Lettuce – 1
- Fresh lemon juice – 2 tbsp
- Green onions scallions – 2
- Salt – 1 tsp
** You may also like