2010 – ႏွစ္သစ္ၾကိဳ ညစာစားပြဲ


ႏွစ္သစ္ကူး လ


ႏွစ္သစ္ကူး ည

ဂဏာန္းမ်ား

ဂဏာန္း မဆလာဟင္း

ဂဏာန္း ေကာ္ေၾကာ္ (လမ္းမေတာ္လမ္းထိပ္) တစ္ပြဲ ၁၀၀၀က်ပ္

ဂဏာန္းေကာ္ေၾကာ္ ႏွင့္ တြဲစားေသာ မုန္လာဥအခ်ဥ္

အကင္မ်ား

ဆာေတး (၁၈လမ္းထိပ္ဆာေတးဆုိင္)က ၁၀ ေခ်ာင္း ၁၅၀၀ က်ပ္

ငါးကင္

၀က္လွ်ာကင္

၀က္နံရုိးကင္

အကင္ႏွင့္ တုိ႕စားေသာ အခ်ဥ္

အိမ္မွာ ကင္စားေသာ အကင္မ်ား

အမဲသားအကင္ (အစိမ္း)

သမီးရဲ႕ ပုစြန္ကင္ ပန္းကန္ျပား

ပုဇြန္ကင္နဲ႕ တုိ႕စားဖုိ႕ mayonnaise

ပုစြန္ကင္နဲ႔ စားဖုိ႕ အခ်ဥ္

ေျပာင္းဖူးကင္

ကိုကာကုိလာ

အိမ္ဟင္း

ၾကက္သားအားလူးဟင္း

မုန္လာဥခ်ဥ္ရည္ဟင္း

ကန္စြန္းရြက္ေၾကာ္

အေၾကာ္မ်ား

ေခါက္ဆြဲျပဳတ္ေၾကာ္ (၁၈လမ္းထိပ္က ဖက္တီးေခါက္ဆြဲေၾကာ္ဆုိင္)က တစ္ပြဲ ၁၅၀၀ က်ပ္

သစ္သီးမ်ား

သခြါးမသီး

ဖရဲသီး

ကီ၀ီသီး

ပန္းသစ္ေတာ္သီး

စပ်စ္သီး

သၾကားသီး

ေရခဲမုန္႕

New Year Cake

Season Bakery က ၀ယ္လာေသာ Black Forest Cake =8000 က်ပ္

အိမ္ေရာက္ေတာ့မွ အရုပ္ေတြ နဲ႕ ေခ်ာကလက္ဆန္မႈန္႕မ်ား ထပ္ထည့္အပီး

အဆာေျပစားဖုိ႕ မုန္႕ေလးမ်ား

သစ္ၾကားသီး

တရုတ္ပဲမုန္႕ အငန္ ႏွင့္ အခ်ဳိ၊ (စဥ့္အုိးတန္း ေအာက္ဘေလာက္)က တရုတ္ပဲမုန္႕ တစ္ခုကုိ ၁၀၀ က်ပ္

ေျမပဲျပဳတ္ ၁၀၀၀ က်ပ္ဖုိး

ဗယာေၾကာ္ တစ္မ်ဳိးကုိ ၂၀၀ က်ပ္ဖုိးစီ

Advertisements

Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s