ခ်ိစ္ေခါက္ဆြဲျပား

ကေလးမ်ား အရမ္းၾကိဳက္တဲ႕ ခ်ိစ္ ေခါက္ဆြဲျပား

Ready Made ပါကင္ဘူး ( မ်က္ႏွာစာဘက္ျခမ္း )

( ေက်ာဘက္ျခမ္း )

ခ်က္နည္းက လြယ္လြယ္ေလးပါ။

ကထၳဴ စကၠဴကုိ ခြါလုိက္ပီး အထဲက ပလပ္စတစ္ဗူးကုိ မုိက္ခရိုေ၀႕ထဲ ထည့္ …

High Heat – 4 minutes

ပလပ္စတစ္ဗူးမွာ ကာထားတဲ႕ ပလပ္စတစ္ကုိ ခြါပီး ေခါက္ဆြဲေတြကုိ ေမႊ၊ မုိက္ခရုိေ၀႕ထဲကုိ ျပန္ထည့္

၁မိနစ္ခြဲ မွ ၂ မိနစ္ ဆုိရင္ က်က္ပါပီ။

မုိက္ခရုိေ၀႕ထဲ ၄ မိနစ္ စ ထည့္ခါစ

အေပၚမွာ အုပ္ထားတဲ႕ ပလပ္စတစ္ကုိ ခြါပီး

ခရင္းျဖင့္ ေမႊ

မုိက္ခရုိေ၀႕ထဲကုိ ျပန္ထည့္ ( ၂ မိနစ္ )

လြယ္လည္း လြယ္တယ္။

ကေလးမ်ားက ခ်ိစ္႕ မ်ားမ်ားဆမ္းပီး ခ်က္ထားတဲ႕ ေခါက္ဆြဲျပားမုိ႕ အရမ္းၾကိဳက္ပါတယ္။

ေခါက္ဆြဲဂ်ဳံကလည္း ေကာင္းတယ္။

ဘေရာ့ကယ္လီလည္း ပါတယ္။

ေန႕ခင္းေန႕လည္ ကေလးမ်ား ဗုိက္ဆာရင္ အလြယ္တကူ ခ်က္ေကၽြးရတာ အဆင္အေျပဆံုး ခ်ိစ္႕ေခါက္ဆြဲျပား

ေရႊျမန္မာမွာဆုိရင္ စီးတီးမတ္မွာ ၀ယ္လုိ႕ရမယ္ထင္ပါတယ္။

ဘာလုိ႕လည္းဆုိရင္ စီးတီးမတ္က ပစည္းေတာ္ေတာ္စံုတယ္။

အခုဆုိ ဂ်ပန္က အသီးအႏွံေတြ တုိက္ရုိက္၀င္ေနပါပီ။

ပီဇာကုိ EXTRA CHEESE မ်ားမ်ား ထည့္ပီး စားတာ ၾကိဳက္တဲ႕လူ ဆုိရင္ အခုေျပာျပတဲ႕ ခ်ိစ္႕ ေခါက္ဆြဲျပားကုိ ၾကိဳက္မွာ အမွန္ပါပဲ။

Advertisements

Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s