ခရမ္းခ်ဥ္သီးေထာင္း

ခရမ္းခ်ဥ္သီးေထာင္း

Shrimp Paste ( ပုစြန္ငပိ )

ငပိ တစ္ဇြန္းစာေလာက္ကုိ ကင္မယ့္ ဗန္းေပၚမွာ တင္ပီး oven နဲ႕ မိနစ္ အနည္းငယ္ေလာက္ ကင္လုိက္ပါ။

ငပိဖုတ္

Food processor ထဲမွာ ၾကက္သြန္ျဖဴ၊ ငရုတ္သီးစိမ္း၊ ငပိဖုတ္ အရင္ေမႊပါ။

ပီးမွ … ခရမ္းခ်ဥ္သီး မီးဖုတ္၊ ဆား ထည့္ပီး ေမႊပါ။

ခရမ္းခ်ဥ္သီးေထာင္းထဲ ဆီစိမ္း နည္းနည္းထည့္ …

ဆူးပုတ္ရြက္ ေစ်းႏႈန္း

ဆူးပုတ္ရြက္ ကုိ ေရေႏြးျဖင့္ ျပဳပ္ပါ။

တုိ႕စရာ ( ဆူးပုတ္ရြက္ျပဳပ္ ႏွင့္ ေဂၚဖီျပဳပ္ )

Advertisements

Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s