Kidney Bean Rice

ႏႈတ္ႏႈတ္စင္းထားေသာ ၾကက္သြန္နီ ၁လံုး နီးပါး

ဂ်င္း အနည္းငယ္

ခရမ္းခ်ဥ္သီး ၁လံုး

စမုံစပါး လက္ဘက္ရည္ဇြန္း ၁ဇြန္း

ငရုတ္သီးစိမ္းေတာင့္ ၄ေတာင့္

ငရုတ္သီးေတာင့္ေၾကာ္ ၅ေတာင့္

ဆႏြင္းမႈန္႕ လက္ဘက္ရည္ ဇြန္းတ၀က္

မဆလာ လက္ဘက္ရည္ ၁ ဇြန္း

သံပုရာရည္ လက္ဘက္ရည္ဇြန္း ၁ ဇြန္း

ဆား အနည္းငယ္

နံနံပင္

သံဗူးနဲ႕ လာတဲ႕ ( Kidney Bean ) ပဲေတြကုိ သံဗူးေဖာက္ပီး  ေရစစ္ထားလုိက္ပါ။

ေၾကာ္မယ့္အုိးထဲမွာ ဆီကုိ နည္းနည္းထည့္ပီး ဆီပူလာပီဆုိတာနဲ႕

စမံုစပါး လက္ဘက္ရည္ ၁ဇြန္းထည့္ပါ။

ႏႈတ္ႏႈတ္စင္းထားေသာ ၾကက္သြန္နီ၊ ဂ်င္း ထည့္ပီးမွ ငရုတ္သီးေတာင့္ေၾကာ္ထည့္ေၾကာ္ပါ။

( ငရုတ္သီးေတာင့္ – အေျခာက္ ကုိ ဆီပူထဲမွာ အရင္ဦးဆံုးေၾကာ္ထားပီး ဆယ္ထားလုိက္လည္း ရပါတယ္ )

ဆား၊ ဆႏြင္းမႈန္႕၊ ငရုတ္သီးအစိမ္းမႈန္႕၊ မဆလာ ထည့္ေမႊပီးမွပဲ

ပါးပါးလွီးထားေသာ ခရမ္းခ်ဥ္သီး တလံုး ထည့္ပါ။

kidney bean ထည့္ပါ။

သံပုရာရည္ လက္ဘက္ရည္ ၁ဇြန္း

ေရေလး အနည္းငယ္ထည့္ပီး ဆီျပန္လာပီဆုိမွ နံနံပင္ေလး အုပ္လုိက္ပါ။

Kidney Beans Rice

Advertisements

Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s