ျမင္းခြါရြက္သုပ္

ျမင္းခြါရြက္

မသုပ္ခင္ ~

ျမင္းခြါရြက္

ပုစြန္ေျခာက္မႈန္႕ – ထမင္းစားဇြန္း ( ၂ ) ဇြန္း

ေျမပဲမႈန္႕ – ထမင္းစားဇြန္း ( ၂ ) ဇြန္း

ပဲမႈန္႕ ( အက်က္မႈန္႕ ) – ထမင္းစားဇြန္း ( ၁ ) ဇြန္း

ၾကက္သြန္ျဖဴ ဆီခ်က္

ငံျပာရည္ – သင့္ရုံ

ဟင္းခတ္မႈန္႕ – အနည္းငယ္

ၾကက္သြန္နီ – ၂ ဥ

သံပုရာသီး – တျခမ္း

ျမင္းခြါရြက္မ်ားကုိ ေရ စင္ၾကယ္ေအာင္ ေဆးျပီး ပါးပါး လွီးထားပါ။

ၾကက္သြန္နီ ႏွစ္ဥကုိလည္း ပါးပါးလွီး .. ေရေဆးပီး စစ္ထားပါ။

ၾကက္သြန္ျဖဴ တစ္ဥ ကုိ ဆီခ်က္ ခ်က္ ထားပါ။

အားလံုး အဆင့္သင့္ ျဖင့္လွ်င္ …

ပါးပါးလွီးထားေသာ ျမင္းခြါရြက္မ်ားကုိ

ပုစြန္ေျခာက္မႈန္႕၊

ေထာင္းထားေသာ ေျမပဲမႈန္႕၊

ပဲမႈန္႕၊

ငံျပာရည္၊

ဟင္းခတ္မႈန္႕ ( သုိ႕မဟုတ္ ) အခ်ဳိမႈန္႕ တုိ႕ႏွင့္

ေရာနယ္၍ ဆီခ်က္ ေလာင္းထည့္ပီးလွ်င္

သံပုရာရည္ညွစ္ထည့္ေပးပါ။

အစပ္စားခ်င္လွ်င္ ( ငရုတ္သီး အက်က္မႈန္႕ ျဖစ္ျဖစ္၊ ပါးပါးလွီးထားေသာ ငရုတ္သီးစိမ္း မ်ား ထည့္သုပ္စားလုိ႕လည္း ရပါတယ္။ )

Advertisements

Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s