Pork Lion Baked

Pork Lion Baked

Boneless pork lion price

၀က္သားတံုးကုိ – ဆား၊ ငရုတ္ေကာင္းမႈန္႕၊ ဟင္းခတ္မႈန္႕၊ ပဲငံျပာရည္ အၾကည္ ၊ သၾကား ႏွင့္ ႏွယ္ပီး Zip-Loc အိတ္ထဲ ထည့္ပါ။

ေရခဲေသတာထဲမွာ တည ေလာက္ ႏွပ္ထားပါ။

ေရခဲေသတာထဲမွာ ( ၄ နာရီ ~ ၂၄ နာရီ ) ထိ ႏွပ္ထားပါ။

မခ်က္ခင္ ေရခဲေသတာထဲမွ ၁ နာရီ ( သုိ႕မဟုတ္ ) နာရီ၀က္ေလာက္ ၾကိဳထုတ္ပီး အျပင္မွာ ထားပါ။

oven မွာ

450ºF – 30 minutes

325ºF – 45 minutes

( တဖက္ျခမ္းကုိ လွန္ပါ )  325ºF – 30 minutes

သံပုရာသီး ညစ္ပီး စားရင္ပုိစားေကာင္းပါတယ္။

Advertisements

Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s