၀က္သား ပဲငပိအခ်ဳိေၾကာ္

၀က္သားပဲငပိ အခ်ဳိေၾကာ္

၀က္သားကုိ ပါးပါး .. ရွည္ရွည္ လွီးပီး – ပဲငံျပာရည္ အၾကည္၊ ပဲငံျပာရည္ အျပစ္၊ ဆား၊ ဟင္းခတ္မႈန္႕၊ သၾကား ႏွင့္ႏွယ္ပီး နာရီ၀က္ေလာက္ ခဏ ႏွပ္ပါ။

ၾကိတ္ထားေသာ ( ေထာင္းထားေသာ ) ၾကက္သြန္ျဖဴ၊ ဂ်င္း ကုိ ဆီပူမွာ ဆီသတ္ပါ။

ႏွပ္ထားေသာ ၀က္သားျပားမ်ား ထည့္ေမႊေၾကာ္။

ပဲငပိ ( အခ်ဳိ ) ထည့္ေမႊေၾကာ္ပါ။

ေရထည့္ … အဖံုးအုပ္ … ( ၂ ) ေရေလာက္ …

၀က္သားျပား ႏူးပီ ဆုိရင္ ပဲငပိ ( အခ်ဳိ ) ၁ ဇြန္း ေလာက္ ထပ္ထည့္ပီး ေၾကာ္ရင္ ပုိစားေကာင္းပါတယ္။

ခ်က္ေနစဥ္မွာ ထည့္ေသာ ပဲငပိ ( အခ်ဳိ ) အရသာက ၀က္သားထဲကုိ အရသာ ၀င္ေနပါပီ။

ဟင္းရခါနီးမွာ ေနာက္ထပ္ ပဲငပိ ( အခ်ဳိ ) တဇြန္း ထပ္ထည့္ ေမႊေၾကာ္ေတာ့ ပဲငပိ အရသာ ပုိေလး ကဲ တာမုိ႕ ပုိစားေကာင္းပါသည္။

ပဲငပိ ( အခ်ဳိ ) ေဆာ့စ္ ပုလင္း

ေစ်းႏႈန္း

ပုလင္းထဲက ပဲငပိေစ႕ ( အခ်ဳိ အရသာ )

Advertisements

Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s