ခရမ္းခ်ဥ္သီးအစာသြပ္

Turkey ခရမ္းခ်ဥ္သီး အစာသြပ္ေပါင္း

Ground Turkey Breast

ၾကိတ္ထားေသာ ၾကက္ဆင္သား

ၾကိတ္ထားေသာ ၾကက္သြန္ျဖဴ၊ ဂ်င္း

ဆား

ဟင္းခတ္မႈန္႕

ငရုတ္ေကာင္းမႈန္႕

ႏွယ္ထားပါ။

ခရမ္းခ်ဥ္သီး

ခရမ္းခ်ဥ္သီး ၄ လံုး

အေပၚ ထိပ္ျဖတ္

ဇြန္းျဖင့္ အတြင္းသားမ်ားကုိ ခပ္ထုပ္ပါ။

ေနာက္တမ်ဳိး ဟင္းခ်က္သည့္ ေနရာမွာ သံုးလုိ႕ရတာမုိ႕ ေရခဲေသတာမွာ သိမ္းထားပါ။

မ်က္ႏွာျပင္ အညိွ … အသားမ်ားကုိ ျဖည့္ထည့္ပါ။

ဇကာကြက္ထဲ ထည့္ ။

အုိးထဲမွာ ေအာက္ခံ ေရ ထည့္ပီး … အေပၚက ဇကာကြက္တင္ … ဇကာကြက္ေပၚမွာ ခရမ္းခ်ဥ္သီး အစာသြပ္ထည့္ ၊ အဖံုးအုပ္ပီး ေပါင္းပါ။

High Heat – 7 Minutes ~ 11 Minutes

ၾကိတ္သားမုိ႕ အက်က္ျမန္ပါတယ္။

Advertisements

One comment on “ခရမ္းခ်ဥ္သီးအစာသြပ္

Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s