Pizza – Chicken Parmesan

Ready Made Pizza

ေနာက္ေက်ာဘက္ – ခ်က္နည္း အညႊန္း

ပီဇာဖုတ္တဲ႕ အေနအထား – ၾကိဳက္ႏွစ္သက္ရာကုိ ေရႊးခ်ယ္ပီး ပီဇာ ခ်က္နည္း ေဖာ္ျပထားပါတယ္။

ပုိ ၾကြပ္ရြေသာ ပီဇာမုန္႕ဖုတ္မယ္ဆုိရင္ ( CRISPER CRUST ) ကုိ ေရႊးခ်ယ္ပီး မုန္႕ဖုတ္ပါ။

အရင္ဦးဆံုး OVEN ကုိ 400ºF အပူေပးထားပါ။

ပီဇာကုိ ထုတ္ထားေသာ ပလပ္စတစ္ကုိ ခြါပါ။

OVEN ၏ အလယ္ေကာင္ ေနရာတည့္တည့္မွာ ပီဇာကုိ ထားပါ။

၁၈ မိနစ္ ~ ၂၂ မိနစ္ အထိ မုန္႕ဖုတ္ပါ။

ေနာက္တနည္း –

375 ºF – 23 မိနစ္ ~ 27 မိနစ္ အထိလည္း ( ေနာက္တမ်ဳိး မုန္႕ဖုတ္ႏုိင္ပါတယ္ )

ပလတ္စတစ္ အနားစကုိ လက္နဲ႕ ဆြဲခြါလုိက္ရုံပါပဲ

  ပန္းကန္ျပားခြက္ပံုစံ ပလတ္စတစ္ခြက္ ပံုစံမ်ဳိးပါ။

( ကတ္ေၾကး သံုးစရာ မလုိေသာ အိတ္အဖြင့္ ပံုစံမ်ဳိး )

( Crisper Crust ) 400ºF – 22 minutes

Cheese မ်ားလုိ႕ ကေလးမ်ားက ၾကိဳက္ပါတယ္။

Advertisements

Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s