၀က္နားရြက္သုပ္

၀က္နားရြက္သုပ္

၀က္နားရြက္

၀က္နားရြက္မ်ားကုိ ေရေသခ်ာေဆးပီး – ဆား၊ ဟင္းခတ္မႈန္႕၊ ပဲငံျပာရည္ အေနာက္ႏွင့္ ႏွယ္ပီး ခ်က္မယ့္ အုိးထဲမွာ ဓါးျပားရုိက္ ၾကက္သြန္ျဖဴ၊ ဂ်င္း၊ နာနတ္ပြင့္တုိ႕ႏွင့္ အတူ – အရင္ဆံုး အုိးပူတုိက္ … ေရကုိ ၀က္နားရြက္ ျမဳပ္ရုံထည့္ပီး။ ၂ေရေလာက္ – ေရခမ္းျပဳတ္ထားလုိက္ပါ။

၀က္နားရြက္ျပဳပ္မ်ားကုိ ရလာလွ်င္ အေအးခံပီး နားရြက္ တခုကုိ တ၀က္ဆီ ပုိင္းျဖတ္ပီး ပါးပါးလွီးထားလုိက္ပါ။

အေစ႕မပါ – ပါးပါးလွီးထားေသာ ခရမ္းခ်ဥ္သီး၊ ပါးပါးလွီးထားေသာ ( ၾကက္သြန္နီ + နံနံပင္ + ငရုတ္သီးစိမ္း )၊ သံပုရာသီး

ဆား၊ ဟင္းခတ္မႈန္႕၊ ပဲမႈန္႕ ( အက်က္မႈန္႕)၊ ငံျပာရည္၊ ငရုတ္ဆီ၊ ငရုတ္သီး အက်က္မႈန္႕၊ ၾကက္သြန္ျဖဴ ဆီခ်က္

ငရုတ္ဆီျဖင့္ သုပ္ထားေပမယ့္လည္း ပါးပါးလွီးထားေသာ ငရုတ္သီးစိမ္း ( သုိ႕မဟုတ္ ) ငရုတ္သီး အက်က္မႈန္႕ ထည့္သုပ္ပါ။

ခ်ဥ္၊ ငံ၊ စပ္ အရသာ ၀က္နားရြက္သုပ္

Advertisements

One comment on “၀က္နားရြက္သုပ္

Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s